fbpx
Stoeien,  vallen en spelen

Judo in Hoofddorp

Een maand lang de trainingen uitproberen en kom erachter wat bij jou past!

Een maand lang de trainingen uitproberen en kom erachter wat bij jou past!

Jeugd judo Hoofddorp

Judo is een leuke, technische en veelzijdige sport voor kinder en volwassenen. Alle bewegingsvormen in liggende, zittende, knielende tot staande houding komen aan bod. Kracht, Snelheid, Lenigheid, Behendigheid, Uithoudingsvermogen en Coördinatie worden spelenderwijs getraind. Naast de fysieke aspecten van judobeoefening, worden de kinderen aangespoord tot verbetering van mentale aspecten als: doorzettingsvermogen, inzicht verwerven en samenwerken.

Judo verbeterd jouw zelf vertrouwen

Jeugd-Judo is een hulp bij de opvoeding voor ouders, daarnaast een onmisbare stoeivorm voor kinderen en een ideale methode om hun zelfvertrouwen te vergroten.

1. Hulp bij opvoeding
Wij brengen kinderen aspecten van hun opvoeding bij, die ouders vaak zeer op prijs stellen: fysieke en mentale weerbaarheid en beheersing.

2. Stoeien broodnodig
In deze tijd waarin de internettechnologie voor afstand met mensen schept, brengt de judo-stoeisport kinderen het dichtst bij elkaar. Het fysieke contact volgens strikte regels zorgt ook voor een beter mentaal contact met elkaar, zoals elkaar respecteren en vertrouwen.

3. Budo is Bouwen aan Zelfvertrouwen
Bij onze individuele sporten sta je er in je eentje voor om voor jezelf op te komen en proberen te winnen in spelvormen, stoeipartijtjes en echtere wedstrijdjes. De docent zorgt er zo nodig voor dat iedere kind succesmomentjes kan ervaren en zodoende meer zelfvertrouwen op kan bouwen.

Judolessen in Hoofddorp

Wij bieden judolessen in Hoofddorp aan voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar. Daarnaast geven wij ook judo in Hoofddorp aan volwassenen. De lessen in Hoofddorp voor kinderen zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. De judolessen in Hoofddorp voor volwassenen zijn op vrijdagavond.

Hoe ziet een judoles in Hoofddorp eruit? Tijdens de lessen starten wij met een warming-up waarin wij direct judo gerelateerd oefening doen. Vervolgens behandelen wij diverse judotechnieken. Als laatste eindigen wij met een cooling down.

Wil jij ook sporten bij Club Kops in Hooddorp? Neem dan contact met ons op.

Wil jij ook sporten bij Club Kops  in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op.

Adres

Hoofdweg 861
2131 MB, Hoofddorp

 

Contactgegevens

06-15890109 (Cunnar Kops)
info@clubkops.nl