Kracht & Conditie

Personal
Training

Stap uit je comfortzone en zet de eerste stap naar het realiseren van je sportieve doelen met een personal training intake

PERSONAL TRAINING IN HOOFDDORP

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je sportieve doelen te bereiken? Onze personal training is een combinatie van kracht, cardio en kickboksen. Onze personal trainers werken samen met jou aan je fysieke verbetering door middel van gericht kracht- en uithoudingsvermogenstraining. De kickbokslessen zorgen voor extra motivatie en houden je adrenaline op peil, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan verbetering van je coördinatie. Dankzij deze unieke combinatie van trainingen kan je snel resultaat verwachten en je doelen bereiken. We nodigen je uit om een intake aan te vragen en te ervaren hoe onze personal training je kan helpen bij het realiseren van je sportieve doelen.

Hallo, ik ben Erik Dekker en ik help mensen om hun fysieke en mentale doelen te bereiken met personal training en kickbokstraining. Als ervaren personal trainer en enthousiast sportman, weet ik hoe belangrijk het is om gericht en afwisselend te trainen om resultaten te bereiken. Samen bepalen we jouw doelen en ik help je daarbij door middel van persoonlijke en uitdagende workouts en kickboksonderdelen. Of je nu wilt werken aan je algehele conditie, gewicht wilt verliezen of specifieke spieren wilt versterken, ik ben hier om je te begeleiden en te motiveren. Maak nu een afspraak voor een gratis proefsessie en begin vandaag nog aan jouw reis naar een fitter, sterker en gezonder leven!

Erik Dekker | Personal Trainer

TARIEVEN

Personal training in Hoofddorp

Versterk je fysieke conditie en bereik je sportieve doelen in Hoofddorp met onze unieke combinatie van personal training en kickboksen. Onze ervaren personal trainers helpen je bij het verbeteren van je fysieke conditie door gericht kracht- en uithoudingsvermogenstraining, terwijl de kickbokslessen je motivatie en coördinatie verbeteren. Versterk je fysieke conditie en bereik je sportieve doelen in Hoofddorp door gebruik te maken van onze personal training en kickboksen. Maak nu een afspraak voor een intake en word de beste versie van jezelf in Hoofddorp!

Gratis proefsessie aanvragen

Wil jij ook sporten bij Club Kops in Hooddorp? Neem dan contact met ons op.

Wil jij ook sporten bij Club Kops  in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op.

Adres

Hoofdweg 861
2131 MB, Hoofddorp

 

Contactgegevens
06-15890109 (Cunnar Kops)
info@clubkops.nl

KVK-nummer
73611298