Valpreventie

Balans

Coördinatie

Valpreventie 

Een maand lang de trainingen uitproberen en kom erachter wat bij jou past!

Een maand lang de trainingen uitproberen en kom erachter wat bij jou past!

Valpreventie

Valpreventie is een training voor senioren, die al val-incidenten hebben gehad en/of het willen voorkomen. Tussen de 80-100.000 senioren belanden per jaar op de Spoed Eisende Hulp vanwege een valpartij. 1/3 heeft daarna een ziekenhuisopname nodig vanwege ernstigere schade. Voor zelfstandig thuiswonenden kan dat een behoorlijk probleem opleveren, waarbij zorg nodig kan zijn. Voorkomen is beter dan genezen dus!

Wanneer
Donderdag 10.00 – 11.00 

De training wordt gegeven door Jos Kops, leraar Judo, Yoga, Tai-Chi en Bewegingstherapeut.

Door een combinatie van al deze bewegingslessen wordt geleerd d.m.v. Adem- en Coördinatie-oefeningen in balans te blijven, zodat vallen zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Daarnaast wordt geleerd op allerlei manieren te vallen bij struikelpartijen, zodat ernstige schade wordt voorkomen. Ook wordt geleerd om allerlei praktische handelingen als gaan zitten en gaan staan, iets oppakken of optillen op de meest simpele en efficiënte manier te doen. Het verbeteren van spierkracht en behendigheid zijn een logisch gevolg hiervan.

Conditioneel kickboks training in Hoofddorp

Wij bieden bokszak training in Hoofddorp aan voor kinderen tussen de 7 en 18 jaar. Daarnaast geven wij ook judo in Hoofddorp aan volwassenen. De lessen in Hoofddorp voor kinderen zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. De judolessen in Hoofddorp voor volwassenen zijn op vrijdagavond.

Hoe ziet een conditionele kickboks training in Hoofddorp eruit? Tijdens de training starten wij met een warming-up waarin wij direct sport gerelateerde oefeningen uitvoeren. Vervolgens behandelen wij diverse kickboks technieken. Als laatste doen wij een cooling down.

Wil jij ook sporten bij Club Kops in Hooddorp? Neem dan contact met ons op.

Wil jij ook sporten bij Club Kops  in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op.

Adres

Hoofdweg 861
2131 MB, Hoofddorp

 

Contactgegevens
06-15890109 (Cunnar Kops)
info@clubkops.nl

KVK-nummer
73611298