BOKSZAK TRAINING

Intensief

& uitdagend

Een maand lang de trainingen uitproberen en kom erachter wat bij jou past!

BOKSZAK TRAINING IN HOOFDDORP

Bokszak training is een full body training waarbij je kracht en conditie traint. Tijdens de training worden stoten & trappen gecombineerd met kracht & conditie oefeningen tot een uitdagende bokszak workout.  Gebruik de technieken van Kickboksen in een fijne sfeer waar plezier voorop staat. Deze workout is perfect voor volwassenen die op een leuke manier willen werken aan hun kracht en conditie! De bokszak training wordt gegeven in Hoofddorp. Dus ben jij al een tijdje op zoek naar een leuke sport om fitter te worden, maar heb jij niet als doel om professioneel te kickboksen? Dan is deze training zeker iets voor jou!

Bokszak training in Hoofddorp! Gebruik de technieken van het Kickboksen in een bokszak training waar plezier voorop staat. Tijdens de training worden de trappen en stoten uit het kickboksen gemixt met kracht- en conditionele oefeningen tot een uitdagende bokszak workout. Deze training is geschikt voor volwassenen.

Conditioneel Kickboksen Club Kops Hoofddorp

Bokszak training in Hoofddorp

Wij bieden bokszak training in Hoofddorp aan voor volwassenen. Daarnaast geven wij ook bokszak circuittraining in Hoofddorp aan volwassenen. De trainingen zijn in Hoofddorp op maandag. Naast bokszak trainingen geven wij ook judolessen in Hoofddorp voor volwassenen zijn op vrijdagavond en voor kinderen op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Hoe ziet een judoles in Hoofddorp eruit? Tijdens de lessen starten wij met een warming-up waarin wij direct judo gerelateerd oefening doen. Vervolgens behandelen wij diverse judotechnieken. Als laatste eindigen wij met een cooling down.

Wil jij ook sporten bij Club Kops in Hooddorp? Neem dan contact met ons op.

Wil jij ook sporten bij Club Kops  in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op.

Adres

Hoofdweg 861
2131 MB, Hoofddorp

 

Contactgegevens
06-15890109 (Cunnar Kops)
info@clubkops.nl

KVK-nummer
73611298