fbpx
OUDER-KIND JUDO

Stimuleert kinderen in de ontwikkeling

OUDER-KIND JUDO


Voor deelname is geen judo-ervaring nodig. Op een speelse manier leren ouder en kind de basistechnieken en bewegingsvormen van het judo. De nadruk ligt op spelen, veiligheid, geborgenheid en plezier. Judo stimuleert kinderen in hun: motorische ontwikkeling (houdingswisselingen, evenwicht, stabiliteit), sociaal-emotionele ontwikkeling (samenspel, winnen/verliezen, omgaan met de fysieke mogelijkheden van een ander) en de cognitieve ontwikkeling (lichaamsbewustzijn, ruimtelijke oriëntatie)

De ouder-kind judolessen zijn op de zaterdagochtend, zodat een doordeweeks werkende moeder en/of vader de kans krijgt samen met hun kind (2½ t/m 7 jaar) aan een les deel te nemen. Samen een uurtje judo-stoeien is een tijdsbesteding van hoge kwaliteit, waarbij ouder en kind helemaal op elkaar zijn gericht. Thuis stoei je misschien steeds een paar minuutjes met je kind, maar in deze les is de knuffeldichtheid en daardoor het plezier voor beiden erg hoog. Dat je kind daardoor spelenderwijs groeit in zijn/haar fysieke mogelijkheden, zoals kracht, snelheid en evenwicht is mooi meegenomen. Dit kan als basis dienen om na het bereiken van de basisschoolleeftijd in de reguliere lessen te gaan meedoen voor verdere ontwikkeling.

Meld je hier aan voor de 6-weekse ouder-kind judo cursus die start op (nader te bepalen).
*Dag en tijd: Zaterdag 09.30 tot 10.15 (2,5 – 4 jaar), Zondag 09.00 – 09.45 (2,5 – 4 jaar), Zondag 10.00 – 10.45 (4 – 7 jaar)
*Start data: Zaterdag 15 januari 2022 & 16 januari 2022
*Locatie: Hoofdweg 861, 2131 MB Hoofddorp
*Kosten: €60 per koppel

OUDER-KIND JUDO


Stoeien samen met jouw kind is het mooiste wat er is! Bij Club Kops in Hoofddorp bieden wij de ideale omstandigheden aan om op een leuke en verantwoorde wijze samen te judoën. Heb je zelf vroeger gejudood? Of het altijd al eens willen proberen, dan bij je bij ons bij het juiste adres. Wij bieden 4 ouder-kind judo cursussen aan per seizoen. 

Wil jij ook sporten bij Club Kops in Hooddorp? Neem dan contact met ons op.

Wil jij ook sporten bij Club Kops  in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op.

Adres

Hoofdweg 861
2131 MB, Hoofddorp

 

Contactgegevens

06-15890109 (Cunnar Kops)
info@clubkops.nl