fbpx
OUDER-KIND JUDO

Stimuleert kinderen in de ontwikkeling

OUDER-KIND JUDO


Voor deelname is geen judo-ervaring nodig. Op een speelse manier leren ouder en kind de basistechnieken en bewegingsvormen van het judo. De nadruk ligt op spelen, veiligheid, geborgenheid en plezier. Judo stimuleert kinderen in hun: motorische ontwikkeling (houdingswisselingen, evenwicht, stabiliteit), sociaal-emotionele ontwikkeling (samenspel, winnen/verliezen, omgaan met de fysieke mogelijkheden van een ander) en de cognitieve ontwikkeling (lichaamsbewustzijn, ruimtelijke oriëntatie)

De ouder-kind judolessen zijn op de zaterdagochtend, zodat een doordeweeks werkende moeder en/of vader de kans krijgt samen met hun kind (2½ t/m 6 jaar) aan een les deel te nemen. Samen een uurtje judo-stoeien is een tijdsbesteding van hoge kwaliteit, waarbij ouder en kind helemaal op elkaar zijn gericht. Thuis stoei je misschien steeds een paar minuutjes met je kind, maar in deze les is de knuffeldichtheid en daardoor het plezier voor beiden erg hoog. Dat je kind daardoor spelenderwijs groeit in zijn/haar fysieke mogelijkheden, zoals kracht, snelheid en evenwicht is mooi meegenomen. Dit kan als basis dienen om na het bereiken van de basisschoolleeftijd in de reguliere lessen te gaan meedoen voor verdere ontwikkeling.

Meld je hier aan voor de 6-weekse ouder-kind judo cursus die start op (nader te bepalen).
*Dag en tijd: Zaterdag 09.30 tot 10.15
*Data: Nader te bepalen
*Locatie: Hoofdweg 861, 2131 MB Hoofddorp
*Kosten: €60 per koppel

Judolessen in Hoofddorp

Wij bieden judolessen in Hoofddorp aan voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar. Daarnaast geven wij ook judo in Hoofddorp aan volwassenen. De lessen in Hoofddorp voor kinderen zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. De judolessen in Hoofddorp voor volwassenen zijn op vrijdagavond.

Hoe ziet een judoles in Hoofddorp eruit? Tijdens de lessen starten wij met een warming-up waarin wij direct judo gerelateerd oefening doen. Vervolgens behandelen wij diverse judotechnieken. Als laatste eindigen wij met een cooling down.

Wil jij ook op judo in Hooddorp? Neem dan contact met ons op.

Wil jij ook op judo in Hooddorp? Neem dan contact met ons op.

Adres

Hoofdweg 861
2131 MB, Hoofddorp

 

Contactgegevens

06-15890109 (Cunnar Kops)
info@clubkops.nl