OUDER-KIND JUDO

Stimuleert kinderen in de ontwikkeling

OUDER-KIND JUDO


Op een speelse manier leren ouder en kind de basistechnieken en bewegingsvormen van het judo. Daarvoor is natuurlijk geen judo ervaring nodig! De nadruk ligt op samen spelen, veiligheid en plezier. Judo stimuleert kinderen in hun: motorische ontwikkeling (houdingswisselingen, evenwicht, stabiliteit), sociaal-emotionele ontwikkeling (samenspel, winnen/verliezen, omgaan met de fysieke mogelijkheden van een ander) en de cognitieve ontwikkeling (lichaamsbewustzijn, ruimtelijke oriëntatie).

Meld je hier aan voor de 6-weekse ouder-kind judo cursus
*Dag en tijd: Zaterdag 09.00 tot 09.45 
*Start data:
          -November 2023 (exacte start datum nog te bepalen)

*Locatie: Hoofdweg 861, 2131 MB Hoofddorp
*Kosten: €66 per koppel

De ouder-kind judolessen zijn op de zaterdag- en zondagochtenden. Samen een uurtje judo-stoeien is een perfect begin van jullie weekenddag! In het bijzijn van de ouder, groeit jouw kind spelenderwijs in zijn/haar fysieke mogelijkheden, zoals kracht, snelheid en evenwicht. Dit kan als basis dienen om na het bereiken van de basisschoolleeftijd in de reguliere judo- of kickbokslessen te gaan meedoen voor verdere ontwikkeling.

Peutergym in Hoofddorp
Peutergym in Hoofddorp
OUDER-KIND JUDO


Stoeien samen met jouw kind is het mooiste wat er is! Bij Club Kops in Hoofddorp bieden wij de ideale omstandigheden aan om op een leuke en verantwoorde wijze samen te judoën. Heb je zelf vroeger gejudood? Of het altijd al eens willen proberen, dan bij je bij ons bij het juiste adres. Wij bieden 4 ouder-kind judo cursussen aan per seizoen. 

Wil jij ook sporten bij Club Kops in Hooddorp? Neem dan contact met ons op.

Wil jij ook sporten bij Club Kops  in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op.

Adres

Hoofdweg 861
2131 MB, Hoofddorp

 

Contactgegevens
06-15890109 (Cunnar Kops)
info@clubkops.nl

KVK-nummer
73611298