fbpx
CONDITIONEEL KICKBOKSEN

Kickboksen Hoofddorp

Een maand conditioneel kickboksen in Hoofddorp uitproberen?

CONDITIONEEL KICKBOKSEN IN HOOFDDORP

Leer de technieken van Kickboksen in een fijne sfeer waar plezier voorop staat. Deze kickboks workout is niet alleen heel goed voor 7+ jarige kinderen, maar ook voor volwassenen! Dus ben jij al een tijdje op zoek naar een leuke sport om fitter te worden, maar heb jij niet als doel om professioneel te kickboksen? Doe dan mee met onze kickboks workout in Hoofddorp

Conditioneel Kickboksen! Leer de technieken van het Kickboksen in een fijne sfeer waar plezier voorop staat. Tijdens de training worden de trappen en stoten uit het kickboksen gemixt met kracht- en conditionele oefeningen tot een uitdagende workout. Deze workout staat op het lesrooster voor zowel de jeugd als volwassenen.

Judolessen in Hoofddorp

Wij bieden judolessen in Hoofddorp aan voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar. Daarnaast geven wij ook judo in Hoofddorp aan volwassenen. De lessen in Hoofddorp voor kinderen zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. De judolessen in Hoofddorp voor volwassenen zijn op vrijdagavond.

Hoe ziet een judoles in Hoofddorp eruit? Tijdens de lessen starten wij met een warming-up waarin wij direct judo gerelateerd oefening doen. Vervolgens behandelen wij diverse judotechnieken. Als laatste eindigen wij met een cooling down.

Wil jij ook op judo in Hooddorp? Neem dan contact met ons op.

Wil jij ook op judo in Hooddorp? Neem dan contact met ons op.

Adres

Hoofdweg 861
2131 MB, Hoofddorp

 

Contactgegevens

06-15890109 (Cunnar Kops)
info@clubkops.nl