CONDITIONEEL KICKBOKSEN

Kickboksen Hoofddorp

Een maand conditioneel kickboksen in Hoofddorp uitproberen?

CONDITIONEEL KICKBOKSEN IN HOOFDDORP

Leer de technieken van Kickboksen in een fijne sfeer waar plezier voorop staat. Deze kickboks workout wordt gegeven aan de kinderen in de leeftijden vanaf 7 t/m 16 jaar. Ook de volwassenen kunnen bij ons terecht voor een fijne conditionele kickboksworkout. Voor volwassenen bieden wij ook bokszakworkouts aan. Interesse? Neem dan een kijkje in het menu  ‘bokszakworkout‘. 

 In deze les leren de kinderen de technieken van het Kickboksen in een fijne sfeer waar plezier voorop staat. Tijdens de training worden de trappen en stoten uit het kickboksen gemixt met kracht- en conditionele oefeningen tot een uitdagende workout. De jeugdlessen conditioneel kickboksen worden gegeven op:

– Dinsdag 17:15-18:00 (7-12 jr.)

– Dinsdag 18:00-19:00 (12-16 jr.)

– Donderdag 17:15-18:00 (7 & 12 jr.)

– Donderdag 18:00-19:00 (12-16 jr.)

Jeugd Kickboksen Club Kops Hoofddorp
Jeugd Kickboksen Club Kops Hoofddorp

Conditioneel kickboks training in Hoofddorp

Wij bieden bokszak training in Hoofddorp aan voor kinderen tussen de 7 en 18 jaar. Daarnaast geven wij ook judo in Hoofddorp aan volwassenen. De lessen in Hoofddorp voor kinderen zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. De judolessen in Hoofddorp voor volwassenen zijn op vrijdagavond.

Hoe ziet een conditionele kickboks training in Hoofddorp eruit? Tijdens de training starten wij met een warming-up waarin wij direct sport gerelateerde oefeningen uitvoeren. Vervolgens behandelen wij diverse kickboks technieken. Als laatste doen wij een cooling down.

Wil jij ook sporten bij Club Kops in Hooddorp? Neem dan contact met ons op.

Wil jij ook sporten bij Club Kops  in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op.

Adres

Hoofdweg 861
2131 MB, Hoofddorp

 

Contactgegevens
06-15890109 (Cunnar Kops)
info@clubkops.nl

KVK-nummer
73611298